Friday, 13 May 2011

PeNgAlAmAn kAt tEmPaT bArU....

Penglmn membuatkn kita trs berfkr sndri dan membuatkn mnjdi matang.....bleh berdikari tnpa bntuan fmly...

<----kmi ber5....ni la kmi huhuhu...


1st time ni kat tmpt org ni pling jauh la sy pegi,alaaa kat smnjg je...hehehe..

Nak citer wktu mula2 sy gi smnjg....emmm agak lucu la jgk hehehe...
sy start la kat airport ek....:) (malas nak taip pnjg2)...
emmm....(ngah fikir ni)...
perasaan yg agk nervous la katakan..ye la 1st time gi smnjg la kononnya...
ni da tiba da kat airport bersama mak,pck,mck,akak n adik bongsu sya....emmm..
dah trn dr keta la kononnya dgn beg yg pnuh ngan brg kprluan sy tuh....hehehe...(berat bnyk brg)

mnggu kat airport berjam2 smbil trtnya2 mcm ne la agknya rupa kwn sy dr TAWAU tu ek??
hehehe.....smbl2 dngr nsht dr mak n pck mck sy tntg keberadaan sy kat tmpt bru nnt sy pon trgrk la ambik hp nak hbg kwn bru tu hehehe...sy pon call la kwn tu tp sygnya xjwb pastu sy pon hntr la mesej kat dia...
nma kwn tu SABRINA....dia pon bg la rspon pastu sy pon cari la kwn tu...sblm tu sy gtau yg sy kai tudung hitam n kasut coklat,time tu mmg lawak la sy rsa...pastu dia gtau yg dia kat dpn balai pelepasan...msa tu sy xdpt detect agi...tertnya2 gak mn la seorg kwn nih...pastu sy kol dia (xingt la sy kol dia or sy yg kol dia) xingt la...opsss sory hehehe....

pastu akhrnya kitaorg pon brtmu,lambai tgn n malu2 gitu hehehe...
wlupun prtmuan kitaorg pnuh dgn surprise tp bnyk beri kngn wat sy n kwn2 sy hehehe...
d pndekkn citer tiba la msa tuk brtolak,kitaorg pon brsalaman ngan parent masing2...
mmg cdih la time tu,rsa xnak je pegi xsmpi ati nak tgglkn fmly at SABAH..

dah bis scan brg,scan diri sndri n checking imegresen kitaorg ber4 pon brjmpa la..hahaha
bersalaman la kononnya emmm..time tu malu giler la...segan tu sngt la segan yelah sy kn sorg je dr SEMPORNA yg lain dr TAWAU..hehehehe 1st2x tu prknlkn diri la masing2...oouuwwww...formal tu mmg formal lwak la sy rsa time tu,1st2x sy knl SABRINA la sbb dia salu contct la..(salu la sngt kn2) hahaha...dia ni pmalu mcm sy gak la..snyum2 pmurah,ayu gitu..cntik...putih hahaha....pastu trnmpk lak sorg ni perrghh trkjut gak sy time tu...nma kwn ni BIEYA asyik nangs je kejanya mnglahkn sy la huhuhu...sy nangs nangs jgk tp leh kwl agi tp dia ni emm...mmg nangs abis la tp dia mmg baik la cntik agi tu...huhuhu....
ni lak seorg yg sy nmpk ni emmm..tkot nak tgur wat muka slumber je time tu...dlm ati "asl seorg ni xtgr or snyum kat sy ek??"hehehe...nma dia ni ROHANA...bru tau dia ni pendiam orgnya tp baik la...manis orgnya xsmnis gula la...hahaha...tngk dorg pon sy sng ati la sbb ada kwn dr SABAH...:)
Time kitaorg citer2 tetiba mncl lak seorg ni dr balai plpsn so kitaorg ada 5org laaa...tp seorg ni xsama flight ngan kiatorg 4org ni laaa.....nma dia ROS SHAZWANI pggl adeq je la....dgn gayanya yg gengster tu sy pon hairan la tetiba mncl n brslmn ngan dorg ber3 tu...sypon duk diam je la...xtgur agi..ye la segan bha time tu (emm bhsa SABAH)...dia lak ni sy fkir time tu "mcm sombong"yelah xtdr sy kan...hehehe...dia ni cntk mcm HELIZA arts AF tu....tp mmg baik2 la smuanya....wlupun kat cni bnyk prselisihan fhm huhuhu.....kpda kwn2 yg trlibat ni jgn mrh ek....MINTA MAAF lau ada yg tersinggung...hnya kita je huhuhu....

smpi cni je la dlu...t sy smbung agi....
t smbung kat airport KLIA lak huhuhu...
wasssalam....(^_^)v

No comments:

Post a Comment

Komen sahaja :)